Chec cu cocos

de Miha in Dulciuri, 9 Mai 2010 | 7488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 linguri zahar
  • 100 g nuca de cocos
  • 3 linguri bilute de ciocolata
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cocos:

Albusurile se mixeaza cu un praf de sare pana se intaresc foarte bine. Se adauga zaharul si esenta de vanilie si se mixeaza pana spuma devine lucioasa, ca pentru bezea.

Incorporam nuca de cocos, apoi faina amestecata cu praful de copt, usor, cu miscari de jos in sus. La final, adaugam si bilutele de ciocolata.

Compozitia rezultata o turnam intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste. Se face proba cu scobitoarea.

Se lasa la racit in tava, dupa care se feliaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata, cirese si alune de padure